onsdag 2 maj 2012

Drömmar om syllbyte

Får nästan nypa mig i armen,,,, aj!

Så här ser det alltså ut, har längtat efter det här så länge.
Nu skall bosset grävas ur. En salig blandning av lera, kolstybb och grävlingskompost. Hade gett mycket för att få se grävlingens min i natten när han upptäckte sin nya planlösning.
Grunden har fått sig en släng av cement som har hjälpt till att förstöra timmret i gott sällskap med ett ständigt takdropp.

Det är en riktig upplevelse att titta på hur ett timmerhus kan vara konstruerat.
Har funderat på att sälja "skiten" ibland men nu känner jag hopp och lycka för första gången på länge.

Äntligen är jag på väg någonstans.
Tack!!3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du kommer någonstans.

Betong och trä hör verkligen inte ihop. Väl känt sen hur länge som helst. Lik väl ser man fortfarande folk som gjuter ner pelare i betong. Vad tror dom egentligen?

Tur kanske att du inte hunnit måla så mycket när panelen ryker också. Fast egentligen tycker jag nog att grått gammalt trä är nog så vackert som falurött.

Ratatosk Dokumentation sa...

Ett vackert bygge det där som nog kommer återfå sin glans med en gnutta kärlek och en portion slit och svordomar. Har du hunnit skörda något av vad jorden har att ge? För egendel har det enbart blivit nässelsoppa och rabarberkräm men våren har ju nyss börjat så det ska väl bli något mer.

All lycka till dig Hilda och ditt projekt,
Ratatosk

Hildas hus sa...

Nässelfräs och kirskålsomelett har jag gjort :) Nu skall jag gräva ur växthuset, lite väl sent kanske ;(, önskar jag hade mer tid att odla.