måndag 24 december 2012

Vintern känns lång..


3 kommentarer:

Anonym sa...

Se frammåt Gott nytt år!!!!!!

Anonym sa...

Det känns som länge sen vi sågs nu kära ägarinna.
Efter att ha känt mig så hängig ett tag så var det så skönt i somras
när mitt gistna hörn fick sig en översyn. Visst känner jag fortfarande
att det knakar lite i lederna och ögonlocken kanske hänger lite. Men efter många år när jag känt att livet gått mot sitt slut verkar det ännu finnas hopp om några många år till.
Det har varit ett härligt solsken ett tag nu på dagarna. Mina vänner fåglarna har börjat få lite vårkänslor tror jag. Och ibland kittlar dom mig på panelen när dom hittar någon liten spindel till mellanmål. Och koltrasten har jag redan hört dra sina första strofer. Hackspetten tittar om den skall kunna få ett skrovmål till sig och planerade ungar, men blir det så litar jag på att du fixar det, för det är nog bara för att det är någon inkräktare som knaprar på mitt skal.
Du borde ta en funderare på dom där dörrarna till sommaren. Jag har trivts med dom i många år. Måste du verkligen byta till andra?
Mina kompisar runt här på tomten känner sig också lite hängiga men ingen har riktigt gett upp än. Hoppas du orkar med oss alla. Tänk vad härligt det vore med en logdans nån gång igen eller bara lite härlig musik på trappan.

Undrar om det inte sitter några snödroppar som börjar känna vårvärmen också även om det sitter långt inne. Det fanns några förr men gräset har ju fått leva lite för vilt i många år så dom kanske gett upp.

Nej du kompis, nu skall jag ta lite nattvila. Jag fryser inte så farligt fast ingen eldar i mina kakelugnar men på dagarna njuter jag av takdroppets rytmiska vaggsång.

Som Evert nog skulle sagt.
NN kom hem, för jag längtar efter dig.
nu slutar brevet från din egen gård.

Anonym sa...

vintern är över nu Hilda dra igång årets projekt (mer bilder)